Dogs in Shape

 

Vanaf juli 2018 gaat de opleiding voor Kynologische Masseurs en Massagetherapeuten gegeven worden door Dogs in Shape, waarbij KynoCompleet het lesmateriaal gaat leveren. Verandert er iets voor jou als (toekomstige) student? Nee hoor, het lesmateriaal blijft hetzelfde, de vertrouwde en gekwalificeerde docenten staan weer voor de klas, en er wordt lesgegeven op vier locaties: in Oosteind (NBr), Heemskerk (NH), Neede (Achterhoek) en Beusichem (Gld). 

Volgend jaar wordt het aanbod zelfs uitgebreid met nog meer interessante modules en leuke opleidingen voor de hond én zelfs voor de baas. Allerlei cursussen en los te volgen lesdagen komen op de agenda, op het gebied van massage, maar ook op het gebied van voeding, beweging en natuurgeneeskunde.

Bovendien gaat er vanaf januari 2019 een vernieuwde en complete Shiatsuopleiding van start, met een uniek traject tot Shiatsutherapeut. En dit alles naast de vertrouwde Allround- en Sportopleiding.

Zo kun je de opleiding of cursus samenstellen die bij je past, en in je eigen tempo studeren. Kortom: veel leuk nieuws om naar uit te kijken!

 

 

Leave a comment

Comments

  • No comments found