Reiki 1

Reiki 1 (bij mens & hond)

Reiki is behalve de energie ook een systeem van natuurlijk genezen en persoonlijke bewustwording. Tijdens deze module leer je werken met energie, door middel van handoplegging en gerichte intentie. Honden zijn heel gevoelig voor deze manier van werken, en het geeft ze een diepe ontspanning.

Dit systeem kent drie verschillende graden. Bij KynoCompleet kun je het gehele traject tot Reiki Master in 3 fases volgen. Er is geen voorkennis voor nodig.

Bij graad I leer je wat je nodig hebt om Reiki te kunnen beoefenen. Je krijgt de kennis om bewust af te stemmen. De energie stroomt via je hart en handen de wereld in. Met Reiki I kun je energie opnemen, en weer doorgeven aan anderen. Wanneer je je handen plaatst, bij jezelf, bij anderen, of bij een hond, begint de energie te stromen.

De eerste graad bestaat uit het fysieke werken met Reiki, door je handen te plaatsen en door gerichte aandacht. Dit kan leiden tot effectieve ontspanning bij jezelf of bij de hond, een verhoogd lichaamsbewustzijn, en een grotere gevoeligheid voor alles om je heen. Je leert ook werken op de chakra’s.
Aan het einde van deze lesdag krijg je je traditionele Reiki-inwijding. De lessen worden gegeven door Reiki Master Elise Jansen van Massagepraktijk & Reikicentrum Jala.
Je krijgt een syllabus. De praktijkdag is individueel in te plannen. Bij voldoende animo zijn groepslessen mogelijk.

Op dit moment wordt deze cursus helaas niet gegeven....

Locatie: Oosteind (NBr)
Prijs: € 125,- incl lesmateriaal, inwijding, en Reiki certificaat
Aanmelden via info@kynocompleet.nl