Locatieverhuur

Onze locatie in Oosteind is een authentiek pand uit 1901. Het pand bevat twee ruime zalen voor theorie- en praktijklessen, of lezingen, een bargedeelte voor het serveren van koffie/thee en lunch, en het is voorzien van moderne apparatuur en wifi. Het theoriegedeelte bevat 13 zitplaatsen aan lange ruime tafels, er is een beamer aanwezig. De voorste ruimte wordt ook gebruikt als praktijkruimte voor het behandelen van honden en voor balans- en coördinatietraining. Onze klanten hebben de mogelijkheid om gezonde hondensnacks aan te schaffen. Voor het behandelen van mensen is er nog een aparte praktijkruimte met een gescheiden ingang. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. Behandeling is alleen op afspraak. Het pand bevat verder nog een mediatheek. Er kan gebruik worden gemaakt van de diverse voorzieningen.

In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid (een kleine parkeerplaats tegenover het pand, plus een grote parkeerplaats voor 40 auto's op loopafstand) en de op- en afrit naar de A27 ligt op 5 minuten. Binnen 10 minuten ben je bij de A59 en knooppunt Hooipolder (routebeschrijving op aanvraag). Het losloopgebied in de bossen van Dongen is vlakbij, dus de hond kan voor of na de behandeling heerlijk ravotten.

Op momenten dat er geen behandelingen plaatsvinden, zijn de diverse ruimtes te huur. Er is gelegenheid om van een uitgebreide en gezonde lunch gebruik te maken, met mogelijkheden voor een vegetarische of veganistische lunch. In de achterste ruimte zijn 30 zitplaatsen beschikbaar voor lezingen, de voorste ruimte is geschikt voor kleinschalige workshops of cursussen. Honden zijn welkom.

Huurprijzen: € 150,- voor een dag, € 75,- voor een avond of dagdeel. Prijzen zijn excl. 21% btw.
Koffie, thee en wat lekkers gedurende de dag/avond € 1,50,- p.p. Lunch: € 7,50 p.p.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid via info@kynocompleet.nl