Reiki 3

Reiki 3 (voor mens & dier)

Reiki is behalve de energie ook een systeem van natuurlijk genezen en persoonlijke bewustwording. Tijdens deze 8-daagse module verdiep je je meer in het werken met energie, door middel van handoplegging en gerichte intentie. Honden zijn heel gevoelig voor deze manier van werken, en het geeft ze een diepe ontspanning. Reiki kent drie verschillende graden. Bij KynoCompleet kun je het gehele traject tot Reiki Master in 3 fases volgen. Het is ook mogelijk om voor 1 of 2 modules in te schrijven.

De derde Reiki-graad is de Mastergraad (Meestergraad). Reiki III bestaat uit 8 lesdagen. Na het volgen van deze module ben je Reiki Master, en mag je anderen gaan onderwijzen in Reiki. Je leert in deze graad veel over jezelf. Je beoefening van Reiki doordringt je hele leven en vormt je. Je blijft altijd leren, je bent kritisch naar jezelf toe, en je gebruikt je warmte en energie om anderen te helpen, uit te dagen, te inspireren en om tot inzicht te komen.

Je leert in deze graad om te gaan met je eigen hooggevoeligheid, en de hooggevoeligheid van anderen. De derde graad leert je de technieken om anderen les te geven, en in te wijden in Reiki energie. Als Master bepaal je je eigen koers. Je groeit uit tot leraar en je blijft jezelf ontwikkelen.

Deze cursus is een intens traject tot de graad van Reiki Master. De lessen worden gegeven door Reiki Master Elise Jansen van Massagepraktijk & Reikicentrum Jala.
Tijdens deze module ontvang je de inwijding Reiki III. Je moet Reiki II gevolgd hebben voor deze module.

Deze cursus bestaat uit 8 lesdagen. Deze lesdagen zijn individueel in te plannen. Bij voldoende animo zijn groepslessen mogelijk.

Op dit moment wordt deze cursus helaas niet gegeven.....

Locatie: Oosteind (NBr)
Prijs: € 950,- incl lesmateriaal, inwijding, en Reiki certificaat
Aanmelden via info@kynocompleet.nl