Elise Jansen

Elise is zowel Massagetherapeut en Orthomoleculair Therapeut voor mens & hond als Shiatsumasseur, met de specialisatie triggerpointtherapie, acupressuur en (sport)voeding. Al jaren helpt zij in haar beide praktijken (Jala Fit & Healthy en KynoCompleet) mens en dier om weer in balans te komen. De belangrijke pijlers hiervoor zijn voeding, beweging en ontspanning: fysiek & mentaal in balans. Sinds 2022 is daar neuswerk bijgekomen (hersenwerk, detectie en mantrailen) - opgeleid als Instructeur Neuswerk/ Instructeur Detectie. Daarnaast is Elise regelmatig te vinden als sportmasseur op diverse evenementen door heel Nederland, en geeft ze in het TCM Café van tijd tot tijd lezingen en workshops op het gebied van de Chinese geneeskunde.

Elise heeft jarenlang met veel plezier voor de klas gestaan bij haar eigen opleidingscentrum voor kynologische massage, en daarna bij de opleiding van Dogs in Shape. KynoCompleet is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) en de internationale beroepsvereniging International Association of Animal Massage & Bodywork. Bij de IAAMB is de internationale code of ethics voor kynologische massagetherapeuten ondertekend, dit waarborgt een goede kwaliteit.

Natuurlijk wordt er regelmatig bijscholing en nascholing gevolgd, want er blijft genoeg te leren. Kijk hier voor meer informatie over de door Elise gevolgde opleidingen en haar werkervaring.