Consult & privéles

Elise Jansen is naast erkend massagetherapeut voor mensen, ook gediplomeerd kynologisch massagetherapeut en shiatsumasseur. Daarnaast heeft ze een gedegen opleiding gehad op het gebied van (sport)voeding, inspanningsfysiologie & fytotherapie. 

Massage is al eeuwenoud, en onze huidige therapeutische massage is een samensmelting van allerlei technieken uit het Oosten en Westen. Het heeft vele voordelen: het helpt zowel lichaam als geest ontspannen, zorgt voor een beter immuunsysteem, verbetert houding en balans, en zorgt voor afvoer van afvalstoffen en stressreductie.

                                                                      

Met sporttechnieken kun je stijve spieren laten ontspannen, spierknopen behandelen, en pijnlijke gewrichten ondersteunen. Met rustige ontspanningstechnieken zorg je dat de hond zich weer prettig in zijn lijf voelt, weer vertrouwen krijgt in handen die hem aanraken (massage is pijndempend), of zorgen dat stresshormonen sneller afvloeien. Shiatsu is inzetbaar op alle mogelijke gebieden, zowel fysiek als mentaal.

                                                                      

Tijdens een massageconsult bekijken we het gangwerk en bewegingspatroon van de hond, we bespreken het (vooraf) ingevulde formulier met de gegevens van je hond, zodat er een goed onderbouwd behandelplan kan worden opgesteld. Er is een mogelijkheid voor sportmassage, een ontspanningsmassage of een shiatsubehandeling. Ter ondersteuning kan er ook gewerkt worden met Hersenwerk voor Honden of balans & coördinatietraining.

                                                                                 

Het tarief voor een eerste consult is € 50,- dit is inclusief intake en opstellen van het behandelplan. Vervolgbehandelingen zijn € 30,- per half uur.

Er zijn ook mogelijkheden voor privéles, neem hiervoor contact op via info@kynocompleet.nl

 

Diploma's liggen ter inzage in de praktijk, vraag hier gerust om!