Kynologisch Massagetherapeut

De opleidingen op het gebied tot Kynologisch Masseur of Kynologisch Massagetherapeut worden vanaf 1 januari 2019 verzorgd door Dogs in Shape. KynoCompleet verzorgt hiervoor het lesmateriaal. Aanmelden voor een opleiding doe je hier

Wil je na het volgen van de opleiding tot Gediplomeerd Kynologisch Masseur je nog verder verdiepen en therapeutisch en klachtgericht gaan werken op het gebied van allround (klassieke) massage, sportmassage of Shiatsu? Dan kun je de opleiding tot Kynologisch Massagetherapeut volgen. Voor deze opleiding volg je een hoofdmodule in de door jou gekozen richting, plus de 5 verplichte modules en 5 keuzemodules uit ons uitgebreide aanbod. Nadat alle modules gevolgd zijn, kun je het individuele eindexamen aanvragen.

Je moet in het bezit zijn van het certficaat basisopleiding kynologisch masseur, en de opleiding tot gediplomeerd kynologisch masseur met goed gevolg hebben doorlopen om deel te kunnen nemen aan de eindexamens voor de therapeutopleiding. De verplichte modules en de keuzemodules zijn ook los te volgen zonder in te schrijven voor het hele traject, indien er toelatingseisen zijn staat dit vermeld bij de beschrijving op de website of in de studiegids. Het inschrijfformulier vind je hier.