Kynocompleet

Praktijk voor Shiatsu, Massagetherapie en orthomoleculaire therapie voor mens en dier

KynoCompleet is begin 2014 opgericht en het bedrijf is daarna uitgegroeid tot een veelzijdig educatief centrum en praktijk voor massagetherapie & gezonde voeding. KynoCompleet wordt geleid door Elise Jansen, kynologisch en humaan massagetherapeut & shiatsumasseur, en orthomoleculair therapeut. Vanaf juli 2018 is de voormalige massageopleiding van KynoCompleet overgedragen aan collega-opleider Dogs in Shape (Jørna van Wingerden). Het lesmateriaal voor de opleiding van Dogs in Shape wordt geleverd door KynoCompleet, daarnaast is Oosteind nog steeds een leslocatie voor de opleiding van Dogs in Shape Academy.

Je kunt bij KynoCompleet terecht voor een behandeling voor je hond op het gebied van therapeutische massage, Shiatsu, Reiki, orthomoleculaire voeding en fytotherapie. Ook workshops, lezingen of privétrainingen behoren tot de mogelijkheden, kijk hiervoor bij het aanbod of neem contact met ons op voor privétraining. KynoCompleet is geaccrediteerd door de internationale beroepsvereniging International Association of Animal Massage and Bodywork (IAAMB). Workshops, lezingen en lessen worden gegeven op onze eigen moderne en ruime locatie in Oosteind (Noord-Brabant). Ook vind je bij KynoCompleet het TCM-Café, voor interessante lezingen en kleinschalige workshops.

KynoCompleet is daarnaast ook verkooppunt voor Barf Menu en Carnibest (op aanvraag). Voor onze bezoekers en studenten is er tijdens de lessen een mogelijkheid voor het aanschaffen van natuurlijke snacks. Voor vragen over locatie Oosteind, verhuur van de locatie, of over activiteiten van KynoCompleet mail je naar info@kynocompleet.nl (Elise Jansen)

Kijk voor massage bij de mens op Massagepraktijk Jala